Nieuws

2021-11-24 15:08

Top 3 positie voor Phalaenopsis Odorion by Sion

Phalaenopsis Odorion behoort officieel tot één van de finalisten voor de Glazen Tulp Award in de categorie bloeiende planten. Na tw...

blog

Nieuws

Top 3 positie voor Phalaenopsis Odorion by Sion

2021-11-24 15:08:11

Phalaenopsis Odorion behoort officieel tot één van de finalisten voor de Glazen Tulp Award in de categorie bloeiende planten. Na twee stemrondes en een beoordeling door een professionele vakjury is de top 3 bereikt. De ontknoping van deze Oscarwaardige prijs zal 9 december plaats vinden.

 

Geurende Phalaenopsis is next level

De Phalaenopsis continu vernieuwen, is de missie van Sion. Dat is ook de kracht van de orchidee, naast kleur, vorm en toepassing is geur daarbij een recente ontwikkeling. 'Kenmerkend voor Phalaenopsis Odorion is de prettige, zachte en zeepachtige geur, de prachtige pasteltint zorgt er ook nog eens voor dat Phalaenopsis Odorion perfect past in de huidige trendkleuren. Geurkaarsen en geurstokjes zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur, maar er gaat niets boven een 'natural perfume' van de Odorion, aldus Ed Moor hoofd Verdeling bij Sion. 

blog

Nieuws

2021-11-10 09:11

Sion inspireert orchidee-marketeers tijdens 'Instagram Power Breakfast'

Vijfentwintig marketeers - allen werkzaam voor phalaenopis-kwekers - kwamen dinsdagmorgen bij elkaar om inspiratie op te doen en kennis met elkaa...

blog

Nieuws

Sion inspireert orchidee-marketeers tijdens 'Instagram Power Breakfast'

2021-11-10 09:11:12

Vijfentwintig marketeers - allen werkzaam voor phalaenopis-kwekers - kwamen dinsdagmorgen bij elkaar om inspiratie op te doen en kennis met elkaar te delen. Instagram expert Kirsten Jassies nam de deelnemers mee in de wereld van Instagram. 'Wees persoonlijk, authentiek, creatief en oprecht geïnteresseerd in je volgers, was de boodschap van Jassies. Daarnaast gaf zij de gasten tips en tricks hoe je de content verrassend en vernieuwend houdt. Na een stoomcursus Instagram stories en reels gingen de marketeers zelf aan de slag met het maken van video's en foto's in het Sion Trend Lab.  Daarna was er een inspirerende tour langs drie trendpresentaties in het Sion Trend Lab waarin de nieuwste trends voor phalaenopsis uitgewerkt zijn.

 

Jaarrond trends in Sion Trend lab

De Phalaenopsis continu vernieuwen, is de missie van Sion. Niet alleen op het gebied van raseigenschappen, maar ook op het gebied van marketing. 'In het Sion Trend Lab op ons bedrijf inspireren we jaarrond kwekers en hun klanten met nieuwste rassen, trends en concepten. Samen kunnen we de consument blijven verrassen en de phalaenopsis gewild houden', aldus marketeer Maarten Huisman. 

blog

Nieuws

2021-10-05 16:58

Bezoek Sion Open 1 - 12 November

Van maandag 1 november t/m vrijdag 12 november presenteren wij met trots 100 rassen uit onze collectie en rassen van veredelaars; Bremkens Breedi...

blog

Nieuws

Bezoek Sion Open 1 - 12 November

2021-10-05 16:58:10

Van maandag 1 november t/m vrijdag 12 november presenteren wij met trots 100 rassen uit onze collectie en rassen van veredelaars; Bremkens Breeding, CJ Orchids, Clone, Hark, Piko Breeding, Roenbaek en Ter Laak Orchids op het Sion Open Huis in De Lier.

We zijn erg blij u weer te mogen verwelkomen in ons bedrijf.
Het persoonlijke contact en de gerichte aandacht per bezoek heeft ons doen besluiten om tijdens de Sion Open November ook op afspraak te gaan werken.
Maak snel en eenvoudig een persoonlijke of digitale afspraak door hier te klikken. Klik op de persoon met wie u een afspraak wilt maken en kies vervolgens uw contactpersoon een beschikbare datum en tijd.

blog

Nieuws

Sion Trend Lab presenteert; consumententrend Amazing Orchid Love.

2021-09-23 08:58:13

Volop inspiratie in Sion Trend Lab

Sion heeft als missie de Phalaenopsis continu te vernieuwen om de consument te blijven verrassen. In het Sion Trend Lab inspireert het bedrijf Phalaenopsis-kwekers én hun klanten met de nieuwste rassen, trends, toepassingen en concepten. Samen met trendvertaler Sandra Könings zijn er drie nieuwe trends samengesteld. Eén van deze trends is “Amazing Orchid Love” Ontsnap aan de dagelijkse realiteit en laat u meevoeren in een wereld vol fantasie en romantiek. Amazing Orchid Love staat voor verwondering, het is een droomwereld vol luxe waar de Phalaenopsis orchidee zich perfect in thuis voelt.

 

Phalaenopsis Nadion by Sion

Pastels zijn leidend in deze trend, iets waarbij Phalaenopsis Nadion perfect combineert.

De Nadion is vrolijk en vrouwelijk, en straalt zowel pracht als pit uit. De oranje-roze kleuren van deze orchidee zijn bovendien zo zoet én sterk tegelijk, en stralen een instant luxe gevoel uit. Het leven is een feestje, je hoeft alleen de Nadion er aan toe te voegen.

Het Sion Trend Lab is jaarrond op afspraak te bezoeken, exclusief voor vakgenoten. Gegarandeerd dat elke bezoeker na een bezoek aan het Sion Trend Lab vol nieuwe ideeën de deur uitgaat.

blog

Nieuws

2021-08-04 17:13

Nieuwe rassen en trends goed ontvangen tijdens Sion Open June Digital Edition

 7 t/m 18 juni jl. vond de Sion Open plaats. Bezoekers konden binnen een afgesproken tijdslot een bezoek aan het bedrijf brengen en voor bui...

blog

Nieuws

Nieuwe rassen en trends goed ontvangen tijdens Sion Open June Digital Edition

2021-08-04 17:13:42

 

7 t/m 18 juni jl. vond de Sion Open plaats. Bezoekers konden binnen een afgesproken tijdslot een bezoek aan het bedrijf brengen en voor buitenlandse relaties was er een persoonlijke digitale tour. De veredelaar heeft veel positieve reacties mogen ontvangen, met name het ruime assortiment en het maatwerk programma werden zowel in binnen- als buitenland gewaardeerd. Met meer dan 200 bloeiende rassen was er veel te zien en te beoordelen. “Na alle beperkingen waarderen onze klanten fysieke afspraken des te meer, maar ook onze digitale afspraken konden op positieve reacties rekenen. Desondanks kijken we uit naar het moment dat wij ook onze buitenlandse klanten weer op het bedrijf mogen verwelkomen,” aldus Randy van Paassen – Accountmanager bij Sion.

 

Nieuwe consumententrends

Ook konden de drie nieuwe trends in het Sion Trend Lab op de nodige aandacht rekenen. 'Amazing Orchid Love' voert de bezoeker mee in een wereld vol fantasie en romantiek. Als tegenhanger van dit extravagante thema is er 'True Orchid Love' waar nature meets design: we realiseren ons meer en meer dat we de manier waarop we de aarde behandelen zal moeten veranderen. Na alle beperkingen en lock downs snakt de consument des te meer naar gezelligheid, rumoer en party! In het thema 'Celebrate Orchid Love’ combineert men inspiratie vanuit de hele wereld perfect met de feestelijkheid van de orchidee. Vol inspiratie en nieuwe ideeën gingen de bezoekers de deur uit. Het Sion Trend Lab is jaarrond geopend. Interesse in het bezoeken van het Sion Trend Lab? Neem vrijblijvend contact op via marketing@sion.eu.

blog

Nieuws

2021-05-19 10:53

Phalaenopsis Beaution by Sion in the spotlight

In de nieuwste campagne, die vanaf deze week op de gevel van orchideeën veredelaar Sion prijkt, is een glansrol weggelegd voor de roze multi...

blog

Nieuws

Phalaenopsis Beaution by Sion in the spotlight

2021-05-19 10:53:12

In de nieuwste campagne, die vanaf deze week op de gevel van orchideeën veredelaar Sion prijkt, is een glansrol weggelegd voor de roze multiflora Beaution by Sion. In een trendy, futuristische setting sprankelt de roze bloem je als het ware tegemoet. Al jaren is het bedrijf fameus vanwege de opvallende uitingen die vaak een link naar fashion hebben.
“Orchideeën en fashion gaan feilloos samen, dat laten we graag zien in onze campagnes,” aldus Eric Moor. "Het is ook niet geheel toeval dat er nu is gekozen een roze variëteit centraal te zetten; de kleur staat voor zorgzaamheid, vrolijkheid en werkt kalmerend iets wat we in deze onrustige tijden allemaal kunnen gebruiken”. De nieuwste Sion campagne is gefotografeerd door Mathilde Karrèr die onder andere werkte aan de “The Green Gallery” van Bloemenbureau Holland en aan diverse campagnes van Victor & Rolf.

 

blog