Nieuws

2021-08-04 17:13

Nieuwe rassen en trends goed ontvangen tijdens Sion Open June Digital Edition

 7 t/m 18 juni jl. vond de Sion Open plaats. Bezoekers konden binnen een afgesproken tijdslot een bezoek aan het bedrijf brengen en voor bui...

blog

Nieuws

Nieuwe rassen en trends goed ontvangen tijdens Sion Open June Digital Edition

2021-08-04 17:13:42

 

7 t/m 18 juni jl. vond de Sion Open plaats. Bezoekers konden binnen een afgesproken tijdslot een bezoek aan het bedrijf brengen en voor buitenlandse relaties was er een persoonlijke digitale tour. De veredelaar heeft veel positieve reacties mogen ontvangen, met name het ruime assortiment en het maatwerk programma werden zowel in binnen- als buitenland gewaardeerd. Met meer dan 200 bloeiende rassen was er veel te zien en te beoordelen. “Na alle beperkingen waarderen onze klanten fysieke afspraken des te meer, maar ook onze digitale afspraken konden op positieve reacties rekenen. Desondanks kijken we uit naar het moment dat wij ook onze buitenlandse klanten weer op het bedrijf mogen verwelkomen,” aldus Randy van Paassen – Accountmanager bij Sion.

 

Nieuwe consumententrends

Ook konden de drie nieuwe trends in het Sion Trend Lab op de nodige aandacht rekenen. 'Amazing Orchid Love' voert de bezoeker mee in een wereld vol fantasie en romantiek. Als tegenhanger van dit extravagante thema is er 'True Orchid Love' waar nature meets design: we realiseren ons meer en meer dat we de manier waarop we de aarde behandelen zal moeten veranderen. Na alle beperkingen en lock downs snakt de consument des te meer naar gezelligheid, rumoer en party! In het thema 'Celebrate Orchid Love’ combineert men inspiratie vanuit de hele wereld perfect met de feestelijkheid van de orchidee. Vol inspiratie en nieuwe ideeën gingen de bezoekers de deur uit. Het Sion Trend Lab is jaarrond geopend. Interesse in het bezoeken van het Sion Trend Lab? Neem vrijblijvend contact op via marketing@sion.eu.

blog

Nieuws

2021-05-19 10:53

Phalaenopsis Beaution by Sion in the spotlight

In de nieuwste campagne, die vanaf deze week op de gevel van orchideeën veredelaar Sion prijkt, is een glansrol weggelegd voor de roze multi...

blog

Nieuws

Phalaenopsis Beaution by Sion in the spotlight

2021-05-19 10:53:12

In de nieuwste campagne, die vanaf deze week op de gevel van orchideeën veredelaar Sion prijkt, is een glansrol weggelegd voor de roze multiflora Beaution by Sion. In een trendy, futuristische setting sprankelt de roze bloem je als het ware tegemoet. Al jaren is het bedrijf fameus vanwege de opvallende uitingen die vaak een link naar fashion hebben.
“Orchideeën en fashion gaan feilloos samen, dat laten we graag zien in onze campagnes,” aldus Eric Moor. "Het is ook niet geheel toeval dat er nu is gekozen een roze variëteit centraal te zetten; de kleur staat voor zorgzaamheid, vrolijkheid en werkt kalmerend iets wat we in deze onrustige tijden allemaal kunnen gebruiken”. De nieuwste Sion campagne is gefotografeerd door Mathilde Karrèr die onder andere werkte aan de “The Green Gallery” van Bloemenbureau Holland en aan diverse campagnes van Victor & Rolf.

 

blog